Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zinzino olaj vélemények- Zinzino olaj hatása

Zinzino olaj vélemények- Zinzino olaj hatása

A Zinzino olajokról megosztó kommenteket találhatunk az interneten. Tulajdonképpen a Zinizino egy mlm rendszer, - emiatt sokan támadják - de ettől elvonatkoztatva, mi a termékek hatékonyságára fókuszálunk. Kizárólag az egészség szempontjából vizsgáljuk az olajokat, egyéb kérdésekben nem kívánunk igazságot tenni.

Ahhoz, hogy a fogyasztói vélemények realitását megítélhessük, ismernünk kell a Zinzino olajok összetételét és hatását. Azok a vélemények fogadhatóak el releváns tapasztalatként, amelyek ezekkel összhangban állnak.

 

 

Mi van a Zinzino olajban? - BalanceOil összetevői

              A Zinzino nem árul zsákbamacskát, az olajok pontos összetételét bárki megismerheti. Kulcsösszetevői az omega-3 zsírsavak, pontosabban a DHA és az EPA. Ezek esszenciális zsírsavak, ami annyit jelent, hogy a szervezetünk nem képes az előállításukra, tehát táplálkozás útján juthatunk hozzájuk. Bevitelük nagyon fontos, hogy ellensúlyozzuk az aránytalanul nagyobb mennyiségben elfogyasztott omega-6 zsírsavakat. Az omega-3 zsírsavak hordozóanyagaként olívaolajat választott a Zinzino. Az olívaolaj egy stabil, polifenolokban és szterinekben gazdag olaj. Zsírsavösszetételében az olajsav (omega-9) dominál. Továbbá, D3-vitaminnal dúsított.

 

Zinzino halolaj hatásai, vélemények

Milyen hatása van a BalanceOil-nak?

              Az DHA és EPA tartalma miatt a Zinzino olaj hozzájárul a szervezet omega-3 zsírsav szintjének megemeléséhez. Segít helyreállítani az omega-3 és omega-6 zsírsavak közötti megfelelő arányt (1:1 és 1:4 között), ezzel támogatva az egészséges szív-, agy-, szem- és immunműködést.

              Az olívaolaj polifenoljai antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatással rendelkeznek, valamint szterin tartalma hozzájárul a magas koleszterinszint csökkentéséhez. A növényi szterinek ugyanis gátolják a koleszterin felszívódását a belekben. Az olívaolaj jelentős mennyiségű olajsavból áll, ami tanulmányok szerint a szív- és érrendszeri, illetve az autoimmun betegségek, anyagcserezavarok, bőrsérülések és rák kezelésében, megelőzésében játszhat szerepet.

              D3-vitamin tartalma nélkülözhetetlen az egészséges csontozat, fogazat kialakításához és a megfelelő izomműködéshez.

 

Vélemények a Zinzino olajról

              A felhasználói vélemények szerint sok fogyasztó állította tesztek alapján, hogy helyreállt szervezetében az omega-3 és 6 arány. Ezzel egyetemben a szervezet gyulladásai is csökkentek, elmúltak a BalanceOil hatására. Energikusabbá váltak, immunrendszerük ellenállóbb lett. Beszámolnak hosszú ideje tartó magas koleszterinszintről, amely 4 hónapos kúrát követően normál értékre csökkent. Általánosabb tünetek, mint a fej- és hasfájás, ízületi fájdalmak megszűnését eredményezte sokaknál a Zinzino olaj. Előfordulnak ritkább számban olyan tapasztalatok is, mint a foltokban kihullott haj visszanövése.

Természetesen olvashatunk a valóságtól elrugaszkodott élményeket is, ám mindig tartsuk szem előtt az összetevők tudományosan bizonyított hatását, hogy kiszűrhessük az igazságot. Nem állítom, hogy nem lehet ezen állításoknak valóság alapja, de nem tudhatjuk, hogy az eredmény ténylegesen a BalanceOil-nak tudható be vagy a fogyasztó túl nagy érzelmi befolyásoltság alatt áll.

 

Összességében a Zinzino olaj tesztek és felhasználói vélemények alapján is hatásosnak bizonyult. Egy magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező termékről beszélünk, amely nem tartalmaz a halakban felgyülemlő nehézfémeket és egyéb káros anyagokat. Fogyasztása biztonságos és segíthet a szervezet egészséges működésének, egyensúlyának fenntartásában. A BalanceOil-al és az omega-3 zsírsavakkal az alábbi cikkeinkből ismerkedhettek meg jobban:

Zinzino olaj hatása

Omega 3, omega 6 olaj hatása

 

 

Források:

https://www.zinzino.com/site/GB

https://nlc.hu/forum/?fid=441&csatid=828&topicid=326683

Sales-Campos, H., Reis de Souza, P., Crema Peghini, B., Santana da Silva, J., & Ribeiro Cardoso, C. (2013). An overview of the modulatory effects of oleic acid in health and disease. Mini reviews in medicinal chemistry13(2), 201-210.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: omega-3 vitaminok zinzino

Keresés